Zack Snyder se nada da će moći snimiti novi kraj svog kontroverznog filma

Screenshot: Youtube

REDATELJ Zack Snyder otkrio je kako se nada da će u budućnosti moći snimiti novi kraj Sucker Puncha, jednog od svojih najkontroverznijih filmova koji je izašao 2011. godine.

U nedavnom intervjuu za Total Film, Snyder je otkrio da trenutno pregovara s Warner Bros. o ponovnom radu na Sucker Punchu i snimanju nekih od posljednjih scena s originalnom postavom filma. Unatoč tome što film već ima proširenu verziju, Snyder je otkrio kako nije zadovoljan konačnim proizvodom, prenosi ScreenRant. 

"Radim s Warner Bros. kako bismo pronašli prostor za povratak. Iako smo radili proširenu verziju, to nije potpuno realiziran film", istaknuo je redatelj.

Dodao je da bi vrlo rado okupio originalnu glumačku postavu koja uključuje Emily Browning, Abbie Cornish, Jenu Malone, Vanessu Hudgens, Oscara Isaaca, Jona Hamma i mnoga druga imena.

 

Redatelj je Sucker Punch jednom opisao kao Alisu u zemlji čudesa sa strojnicama. Ovo je bio Snyderov četvrti redateljski film i njegov prvi film temeljen na posve originalnom konceptu. No, film nije najbolje prošao kod kritičara koji su ga jako kritizirali zbog prikaza žena. 

Kao i mnogi drugi Snyderovi filmovi, Sucker Punch je prošao nešto bolje nakon što je izašla proširena verzija s više od 18 minuta dodatnog materijala - prenosi ScreenRant. 

Pročitajte više