Zendaya je otkrila kako je Serena Williams reagirala na njezin film o tenisu

Foto: EPA

ZENDAYA je u intervjuu za Entertainment Weekly otkrila kako je tenisačica Serena Williams reagirala na njezin sportski romantični film Izazivači (Challengers), koji ćemo idući mjesec moći gledati u kinima.

Glumica je u filmu redatelja Luce Guadagnina utjelovila talentiranu tenisačicu Tashi Duncan, koja je nakon teške ozljede postala trenerica tenisa. Tashi trenira svog muža, šampiona Arta (Mike Faist), kako bi ga pripremila za turnir nazvan Challenger. Tashi i Art tamo se susreću s bivšim prijateljem Patrickom (Josh O'Connor), s kojim dijele kompliciranu prošlost.

Iako je u središtu filma odnos između troje protagonista, Zendaya je bila zabrinuta jer nije znala kako će poznata tenisačica reagirati na sportske aspekte filma.

"Rekla mi je: 'Znam da u filmu definitivno nema pravih loptica za tenis.' Naravno da zna, ona je najbolja od najboljih", prisjetila se glumica reakcije Serene Williams.

"Rekla mi je da je film odličan ako uzmemo u obzir da nikada, nikada u životu nisam dotaknula lopticu za tenis", dodala je Zendaya, prenosi The Hollywood Reporter.

Zvijezda Euforije također je otkrila da je ulogu u Izazivačima prihvatila nakon što joj je to savjetovao Timothée Chalamet, s kojim je radila na Dini. Chalamet je na početku karijere glumio u Guadagninovom filmu Call Me By Your Name, koji ga je lansirao među najveće holivudske zvijezde.

"Ispričao mi je predivne stvari", objasnila je Zendaya. "Luca je briljantan i jako dugo sam htjela surađivati s njim, pa mi se ovo činilo kao savršena prilika."

Film Izazivači bit će dostupan u Hrvatskoj od 2. svibnja.

Pročitajte više