Zvijezda 50 nijansi sive osjećala se ismijano nakon prvog filma: Skrivali smo se

Screenshot: Youtube

IRSKI glumac Jamie Dornan otkrio je da se doslovce nakratko sakrio sa suprugom nakon što su izašle negativne kritike za film 50 nijansi sive. Tu je informaciju otkrio gostujući u podcastu Desert Island Discs BBC Soundsa.

Dornan je u filmu glumio Christiana Greya, milijardera sa specifičnim ukusom koji se svidi Anastasiji Steele (Dakota Johnson), s kojom sklopi ne tako tipičan ugovor. Film je postao vrlo popularan, a snimljena su još dva nastavka koja prate ljubavnu priču Christiana i Anastasije. 

No, kako je ispričao u podcastu, glumac se osjećao ismijano nakon kritika za prvi film. Rekao je da su on i supruga, Amelia Warner, neko vrijeme proveli u obiteljskom domu redateljice filma Sam Taylor-Johnson. 

"Nakon kritika koje mijenjaju karijeru i nominacije za BAFTA-u za The Fall, skoro pa je došlo do jednostavnog ismijavanja (za 50 nijansi sive). Sam Taylor-Johnson i njezin muž su nam ostavili na raspolaganju svoju kuću na selu. I tamo smo se nekako skrivali neko vrijeme, da se malo maknemo od svijeta. A onda se nekako sve popravilo", ispričao je Dornan. 

Suprotno negativnim kritikama, film je postao vrlo popularan, a Dornanov portret Christiana Graya bio je vrlo autentičan. Ovaj erotski film iz 2015. godine zaradio je 570 milijuna dolara diljem svijeta, što je bio razlog za snimanje ostala dva filma. Kako prenosi Movie Web, 50 nijansi mračniji zaradio je 382 milijuna dolara, a 50 nijansi slobodniji 372 milijuna dolara.

Ovi filmovi temelje se na istoimenim romanima britanske autorice E. L. James, koja je bila jedna od scenaristica u popularnoj trilogiji. 

Pročitajte više