Zvijezda Amazonove hit serije o četvrtoj sezoni: Pripremite se na sve

Screenshot: Youtube

POČETKOM svibnja objavljen je trailer za četvrtu sezonu Amazonove popularne serije The Boys. Glumac Jack Quaid, koji u seriji glumi Hughieja Campbella, komentirao je nešto više o nadolazećoj sezoni.

Američki glumac je u razgovoru za Collider otkrio da je četvrta sezona ujedno i njegova omiljena sezona serije. Pohvalio je scenariste i način na koji seriju uspijevaju održati svježom te radnjom šokirati sve uključene u projekt, kao i gledatelje. 

"Mislim da treba pohvaliti scenariste. Uvijek dobiju nove ideje i nikad se ne ponavljaju. Snimanje je bilo stvarno super. Ovo je moja najdraža sezona koju smo dosad snimali. Scenaristi su nadmašili sami sebe. U sezoni postoje oni veliki, odvratni i ludi trenuci, ali i oni koji su nadmašili i one najluđe stvari koje smo radili prošle sezone", komentirao je Quaid.

 

Kada su ga pitali što bi poručio gledateljima koji jedva čekaju novu sezonu, glumac je rekao da se obožavatelji moraju pripremiti na ono što ih očekuje.

"Morate se pripremiti na sve dok gledate seriju. Mislim da ne postoji drugi način da je gledate. Svi znamo kako sve već funkcionira u ovoj seriji", zaključio je glumac, prenosi MovieWeb.

Podsjetimo, u objavljenom traileru za novu sezonu doznajemo da je Butcher (Karl Urban) otkrio virus koji ubija superheroje te ga želi iskoristiti u borbi s Homelanderom (Anthony Starr) i njegovim pratiteljima. 

Također, službeni sinopsis nadolazeće sezone glasi: "Svijet je na rubu. Victoria Newman sve je bliže Ovalnom uredu i nalazi se pod kontrolom Homelandera, koji učvršćuje svoju moć. Butcher, koji ima samo nekoliko mjeseci života, izgubio je Beccinog sina i svoj posao vođe The Boysa. Ostatku ekipe dosta je njegovih laži. Ulozi su viši nego ikad, a oni moraju pronaći način da rade zajedno kako bi spasili svijet prije nego što postane prekasno."

Glumačku postavu jedne od najpopularnijih Amazonovih serija čine i Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit te Cameron Crovetti.

Četvrta sezona na Amazonov streaming-servis Prime Video dolazi 13. lipnja.

Pročitajte više