Zvijezda Amazonove hit serije želi utjeloviti poznatog superheroja

Foto: EPA

Alan Ritchson trenutno se nalazi u ulozi Jacka Reachera u popularnoj seriji Prime Videa - Reacher. Riječ je o projektu baziranom na knjigama Leeja Childa.

Glavni protagonist biva uhićen za ubojstvo koje nije počinio, no policija ubrzo zatreba njegovu pomoć. Nedugo nakon toga shvati da se našao u krugu korumpiranih policajaca, političara i sumnjivog biznisa. Zbog toga odluči istražiti što se točno događa u gradu u kojem se nalazi.

Budući da je Ritchson za potrebe serije nabacio nekoliko kila mišićne mase, ima vrlo dobre fizičke karakteristike za jednog DC-jevog superheroja. Redatelj Trgovaca i Dogme, Kevin Smith, rekao je kako bi Ritchson mogao biti savršen izbor za Batmana. Čak je njegovog lika Reachera usporedio s njim, kazavši kako je on zapravo Batman bez plašta.

Na sve to osvrnuo se i glumac: "Glasine govore da bih ja trebao glumiti Batmana. Kako da ga najbolje odglumim? Volio bih glumiti Batmana. To je zapravo sjajna analogija. Batman ima špilju, a Reacher nema ni kuću. Samo posjeduje četkicu za zube. Batman definitivno ima zanimljivije stvari - špilju, apartmane i odaziva se na paljenje svjetla. Batman je bolji."

Pročitajte više