Zvijezda Dine odbila raditi s kolegom koji ju je izvrijeđao na setu

Foto: EPA

REBECCA Ferguson, zvijezda Dine i Nemoguće misije, otkrila je tijekom gostovanja u emisiji Reign with Josh Smith da je jednom prilikom odbila surađivati s kolegom sa seta jer se derao na nju, piše Yahoo.

Glumica je rekla voditelju Joshu Smithu da je radila s "apsolutnim idiotom od kolege", koji je svoje nesigurnosti iskaljivao na njoj.

"Sjećam se trenutka kada je to ljudsko biće bilo nesigurno i ljuto jer nije uspjelo odglumiti neke scene. Mislim da sam ja bila ranjiva i osjećala sam se opušteno, pa se zato derao na mene", prisjetila se glumica.

"Pošto je ta osoba bila zvijezda filma, nisam imala nikakvu sigurnosnu mrežu. Nitko mi nije čuvao leđa, pa bih plakala kada bih se vraćala sa seta."

Ferguson je rekla da se kolega sa seta derao na nju pred cijelom ekipom i vrijeđao ju zbog loše glume.

No, idući dan vratila se na set i zauzela se za sebe rekavši da više neće raditi s tim kolegom. "Rekla sam mu: 'Makni se s mog seta.' To je bio prvi put da sam se zauzela za sebe. Sjećam se da sam bila tako uplašena."

Kada su joj producenti rekli da taj glumac mora biti na setu, Ferguson im je rekla da ga neće gledati u lice kada glumi svoje scene. Kasnije se žalila redatelju i pitala ga zašto dopušta takvo ponašanje na setu. Redatelj se složio s njom i pobrinuo da se takve stvari ne ponavljaju.

Iako nije htjela otkriti o kojem je glumcu bila riječ, Ferguson je rekla da za to nisu bili krivi ni Hugh Jackman ni Tom Cruise, te je nadodala da se incident dogodio u posljednjih deset ili dvanaest godina.

Pročitajte više