Zvijezda Jurskog parka rekreirala kultnu scenu koju je snimila prije 30 godina

Screenshot: YouTube / TikTok

ARIANA Richards rekreirala je kultnu scenu iz Jurskog parka, a video je postao viralan na TikToku. Glumica se kao dijete pojavila u filmu prije više od tri desetljeća. Tada je imala samo 13 godina i utjelovila je Lex Murphy.

30 godina od izlaska filma obilježila je isječkom podijeljenim na službenoj stranici Jurassic Worlda, gdje je sada 44-godišnjakinja ponovila scenu sa želeom iz filma objavljenog 1993. godine.

Riječ je o sceni kada su Lex i njezin mlađi brat Tim (Joseph Mazzello) pobjegli od Velociraptora i sakrili se u kuhinju i jeli slatke poslastice. Uskoro shvaćaju da nisu sami, kada se žele na žlici koju u rukama drži Lex, počne ljuljati. To je jasan znak da im se približava dinosaur.

@jurassicworld #duet with @Jurassic World A duet 30 years in the making. #JurassicPark30 #Dinosaurs #JurassicPark ♬ original sound - Jurassic World

Video je pregledan skoro 12 milijuna puta, a mnogi su u odjeljku za komentare priznali da se osjećaju staro.

"Isuse, kako sam star", "Ne mogu vjerovati da je ovo ista osoba", "Super je vidjeti kako rekreira jednu od najpoznatijih scena iz Jurskog parka", neki su od komentara.

Richards je u posljednjih nekoliko godina preuzela nekoliko manjih uloga, ali upravo ova scena ima posebno mjesto u njezinom srcu jer joj u opisu profila na Instagramu piše: "Umjetnica, glumica, majka… i ljubiteljica zelenog želea."

Pročitajte više