Zvijezda She-Hulka sumnja da će serija imati drugu sezonu, objasnila je zašto

Screenshot: YouTube/Marvel Entertainment

TATIANA Maslany, zvijezda serije She-Hulk: Attorney at Law, ne vjeruje da će Marvelova serija dobiti drugu sezonu, piše Deadline.

Tijekom nedavnog intervjua, Maslany je objasnila zašto se serija vjerojatno neće vratiti na Disney+.

"Mislim da neće. Mislim da smo potrošili sav budžet i Disney je rekao: 'Ne hvala'", rekla je Maslany kada su je pitali hoće li She-Hulk dobiti drugu sezonu. Naime, neke epizode She-Hulka koštale su po 25 milijuna dolara, što je skuplje čak i od posljednje sezone Igre prijestolja.

Maslany je u seriji utjelovila protagonisticu Jennifer Walters, odvjetnicu koja se bavi slučajevima vezanima uz ljude sa supermoćima. Walters, poput svog rođaka Brucea Bannera, može se pretvoriti u zelenu i snažniju verziju sebe, tako da uz svoj odvjetnički posao često preuzima ulogu superheroja.

Tatiana Maslany u ulozi Jennifer Walters Screenshot: YouTube/Marvel Entertainment

Uz Maslany, u prvoj sezoni serije pojavili su se Mark Ruffalo, Tim Roth, Benedict Wong, Jameela Jamil, Charlie Cox i pjevačica Megan Thee Stallion.

Pošto druga sezona serije nije bila zagarantirana, glavna scenaristica Jennifer Gao odlučila je zaokružiti cijelu priču u prvoj sezoni, ali ostavila je otvorena vrata za potencijalni nastavak.

"Radim kao scenaristica za televizijske serije jako dugo, i nikada, baš nikada, nije vam zagarantirano da ćete dobiti još jednu sezonu, pogotovo kada radite na prvoj sezoni serije", rekla je Gao.

"Tako da je pametno da scenarist koji radi na prvoj sezoni serije ispriča kvalitetnu i dovršenu priču, u slučaju da serija tako završi. Osjećat ćete se kao da ste ispričali barem jednu, kompletnu priču, ali ste ostavili otvorena vrata za još šest sezona i film." 

Pročitajte više