Zvijezda Top Guna odbila je uloge u Jurskom parku i novim filmovima o Bourneu

Foto: EPA/Screenshot: YouTube/Universal Pictures

GLEN Powell, zvijezda filma Top Gun: Maverick, u nedavnom je intervjuu za The Hollywood Reporter otkrio da je odbio uloge u novom filmu o Jasonu Bourneu i u nadolazećem nastavku franšize Jurski park, koji u kina dolazi iduće godine.

Powell je trenutno jedan od najtraženijih glumaca u Hollywoodu, zahvaljujući odličnim izvedbama u akcijskom filmu Top Gun: Maverick i romantičnoj komediji Anyone But You, u kojoj je glumio uz Sydney Sweeney, još jednu zvijezdu u usponu.

Screenshot: YouTube/Paramount

Glumac je tijekom nedavnog intervjua otkrio da ga ne zanimaju ni Marvelovi filmovi ni "mamci" za Oscare, a objasnio je i zašto je odbio najnoviji nastavak Jurskog parka. Umjesto Powella, u filmu glume Marvelova zvijezda Scarlett Johansson i Jonathan Bailey, zvijezda Bridgertona.

"Jurski park je jedan od mojih najdražih filmova. To je jedna od onih stvari na kojima sam htio raditi cijeli život. Neću glumiti u Jurskom svijetu jer sam pročitao scenarij i odmah shvatio da moja prisutnost nimalo ne pomaže ovom filmu", objasnio je Powell.

"Scenarij je odličan. Film će biti fantastičan. Nije problem u tome", dodao je. "Stvar je u tome što moram odlučiti koji filmovi će usrećiti publiku, a koji mene."

Powella ćemo uskoro gledati u akcijskoj komediji Hit Man koja na Netflix dolazi 7. lipnja. Isto tako, on je zvijezda filma katastrofe Twisters koji će imati premijeru u kinima 19. srpnja ove godine.

Pročitajte više