Bivši zaručnik J. Lo prije par dana se pohvalio transformacijom. Skupo ju je platio

ALEX Rodriguez odlučio je ostaviti dad body u 2020. i dovesti tijelo u formu. Nakon prekida s Jennifer Lopez pokazao je transformaciju do koje ga je doveo 54-dnevni program 54D. 

Vidno vitkiju figuru Rodriguez može zahvaliti svom bivšem suigraču Jorgeu Posadi. Naime, on mu je preporučio program koji traje 54 dana, a stoji 4000 dolara, odnosno 25.116 kuna.

Svi koji se uključe u program odriču se alkohola i dobivaju nutricionističke savjete kojima mijenjaju svoju prehranu. Uz to, polaze sate koji su kombinacija dizanja utega, boksa i funkcionalnog treninga, a vodi ih bivši nogometaš Rodrigo Garduño.

"Kad sam se umirovio, bio sam dva ili tri mjeseca u velikoj depresiji. Baviš se jedinom stvari koju znaš i onda moraš prestati. Tražio sam nešto čemu se mogu posvetiti i onda se zapitao kako bih mogao pomoći drugima", pojasnio je Garduño za časopis People.

Tako se počeo baviti istraživanjem koliko je potrebno da dođe do mentalne i tjelesne promjene. Postavio je cilj od 54 dana. 

"Cilj je promijeniti način razmišljanja o sebi. Program nije za svakoga", ističe trener. 

Naime, 54D je vrlo zahtjevan i korisnici moraju biti disciplinirani. 

"Strogi smo. Ako ne dođete na sat ili dijelove programa, izbacit ćemo vas", dodaje Garduño.

Upravo je to u početku bio problem za Rodrigueza.

"Kad se pojavio, tražio je privatne satove, a mi to ne radimo. Mislio sam da ovo neće biti za njega jer je teško kad si zvijezda i moraš prihvatiti da ćeš biti u sobi s još 30 ljudi i trenirati kao i oni", pojašnjava autor skupocjenog programa. 

Postoji niz pravila. Tako će vam, između ostalog, vratiti novac i isključiti vas iz programa ako se ne pojavite na satovima tri puta.

"Rodriguez je pokazao nevjerojatnu spremnost. Uvijek je dolazio na vrijeme, bez obzira na to koliko je dan iza njega bio naporan. Jednog dana sam ga vidio na inauguraciji predsjednika Bidena u Washington D.C.-ju i bio uvjeren da se neće pojaviti. Na moje iznenađenje, u 18 sati je bio u dvorani", prisjetio se Garduño.

Bivši bejzbolaš bio je zadovoljan rezultatima pa se uključio u još jedan 54-dnevni ciklus. Trenutno ga polazi, a doveo je i sedam članova svoje obitelji, uključujući sestru.

Pročitajte više