Fitness zvijezda pokazala zašto fotke na društvenim mrežama ne pokazuju stvarnu sliku

INFLUENCERICA Bree Lenehan, koja ima više od pola milijuna pratitelja na Instagramu, upozorila je ljude da prestanu biti opsjednuti vlastitim izgledom. Zato objavljuje fotografije koje naziva zdravom dozom stvarnosti, a kojima podsjeća da fotografije na društvenim mrežama nisu uvijek tako savršene kao što se čine. 

Pokazala je koliko je jednostavno manipulirati svojim tijelom mijenjajući pozu. Na prvoj fotografiji je podignula tajice i istaknula biceps, a na drugoj spustila hlače i široko se osmjehnula te pokazala potpuno drugačiju sliku. 

"Ljudski je željeti odobravanje drugih, htjeti da misle da si lijepa, da ti kažu sve što želiš čuti. Ali jedino odobrenje koje trebate je vaše vlastito", napisala je pa nanizala nekoliko pozitivnih afirmacija poput cijenim te, ponosna sam na tebe i tako si pametna te poručila ljudima da ih govore sami sebi kako bi izgradili samopouzdanje. 

"Budite ljubazniji prema sebi i zapamtite da nije sve što vidite na internetu stvarna slika. Zapamtite da su društvene mreže pune objava koje ljudi žele da vidite, ne pokazuju uvijek stvarnost i ranjivost. Vi ste, u svom najstvarnijem i najranjivijem obliku, već dovoljni", zaključila je. 

Objava je skupila 30 tisuća lajkova i mnogi su joj zahvalili što im je podigla raspoloženje. 

"Prekrasna si i inspirativna", "Nikad nećeš shvatiti koliko pozitivno utječeš na mene i ostale na internetu", "Ne znaš koliko pomaže što si se ovako izložila", "Hvala ti na ovoliko zdravom sadržaju", komentirali su.

Pročitajte više