Glumica pozirala u oskudnom bikiniju. Fanovi tvrde da izgleda kao i prije 30 godina

HEATHER Graham s godinama privlači sve više pažnje svojim nevjerojatnim izgledom. Za nju kao da je vrijeme stalo, a obožavatelji se slažu da izgleda isto kao i devedesetih godina, kada je glumila u Twin Peaksu i Boogie Nightsu.

Da je to istina, potvrdila je i fotografijom koju je objavila na Instagramu. Naime, pedesetogodišnja glumica je ponosno pozirala u bikiniju i pohvalila se vitkom linijom na kojoj bi joj pozavidjele i duplo mlađe dame.

"Zahvalna što imam priliku opustiti se na plaži nakon ove lude godine. Nadam se da su svi na sigurnom i zdravi", poručila je fanovima.

Još 2013. godine, u intervjuu za Women's Health UK, otkrila je kako je tajna njezinog mladolikog izgleda u ljubavi prema jogi. Tri puta tjedno vježba jogu, a tome dodaje i 20 minuta transcendentalne meditacije dnevno. Tada je priznala da voli i pilates, kao i ples.

Heather je za The Guardian 2016. godine priznala i da se svakodnevno brine da si osigura zavidnu količinu kvalitetnog sna.

"Obožavam spavati. Kad kažem ljudima koliko ponekad spavam, oni su užasnuti", rekla je te dodala: "U principu spavam između devet i 12 sati noću."

Na kraju, ne skriva i da poprilično pazi na prehranu pa tako izbjegava bijelo brašno i rafinirani šećer, piše Women's Health.

Pročitajte više