Glumica reagirala na kritike fanova: Mršava ne znači nužno i zdrava

Foto: Profimedia

NOMINIRAN za nagradu Emmy, 41-godišnji glumac i suprug Melanie Lynskey, Jason Ritter u subotu je podijelio žestoki odgovor na komentare obožavatelja o supruginom tijelu, koji su bili skriveni iza brige za njeno zdravlje. "Ako netko ima daljnje neželjene komentare o bilo čijem tijelu, može ih slobodno napisati trajnom tintom na vlastito čelo i zaroniti izravno u sunce", napisao je Ritter na Twitteru.

Lynskey se udala za Rittera, sina pokojnog omiljenog glumca Johna Rittera, 2020. i imaju trogodišnju kćer. Ritterov je tweet stigao nakon što je Lynskey prva reagirala na negativne komentare koje je dobila o svom tijelu otkako se njena serija Yellowjackets premijerno počela prikazivati u studenom prošle godine. 

"Najupečatljiviji su oni 'Brinem se za njezino zdravlje' ljudi... ne vidite me na mom Pelotonu! Ne vidite me kako trčim kroz park sa svojim djetetom. Mršavost ne znači uvijek i zdravlje", napisala je u petak na Twitteru.

Lynskey je ranije već govorila o posramljivanju tijela koje je doživljavala iza kulisa serije Showtime. "Pitali su me: 'Što planiraš učiniti? Siguran sam da će ti producenti nabaviti trenera. Rado bismo ti pomogli u tome'", ispričala je Lynskey u intervjuu za Rolling Stone. 

Pročitajte više