Iako zvuči grozno, zubna tehničarka savjetuje da dijelimo četkicu za zube. Evo zašto

DENTALNA tehničarka Jessica O'Connor na svome TikTok profilu često dijeli savjete o higijeni te održavanju zdravlja zubi i desni. U jednom od najnovijih videa otkrila je kako svim svojim pacijentima preporučuje dijeljenje četkice za zube kako bi uštedjeli. Iako ovo na prvu možda može zvučati odvratno, radi se o dijeljenju električne četkice za zube, a svaki ukućanin trebao bi imati samo svoj nastavak. 

@jesspotter_xx SHARING A TOOTHBRUSH IN 2023 IS FINE!!! #dentalhygienist #dentalhygiene #dentistry #dentaladvice #dentalhealth #oralhealth #oralhygiene #electrictoothbrush #oralb #dentaltips #dentaladvice #moneysaving #fy #fyp #foryou #foryoupage #viral ♬ original sound - Jessica Anne

''Danas, kad je važno paziti na svaku potrošenu kunu, dijeljenje elektične četkice za zube odlično je rješenje za uštedu. Umjesto da svaki član obitelji imaju svoju električnu četkicu koje su vrlo skupe, svi mogu dijeliti jednu. Osim četkice, svojim pacijentima također preporučujem da dijele i zubnu pastu'', objasnila je u viralnom videu.

I dok su se u komentarima javili ljudi koji su joj zahvalili na odličnoj ideji, bilo je i onih koji njezin savjet primjenjuju već godinama.

''Ne možemo si preporučiti četiri električne četkice, pa svi dijelimo jednu, samo mijenjamo nastavke. Pokazalo se kao odlično rješenje'', samo je jedan od mnogih komentara.

Pročitajte više