Istešite svoj trbuh kombinacijom sprinta i šetnje - učinkovito i jednostavno!

Foto: 123rf

ZAINATILI ste se napraviti od svoga tijela isklesano savršenstvo, ali unatoč tolikim trbušnjacima još uvijek ne nazirete željene rezultate? Treba vam učinkovitiji trening kojim ćete pokrenuti svoje tijelo i prije svega - pokrenuti otapanje neželjenih naslaga na području trbuha. Treba vam jednostavan kardio trening koji će ciljano djelovati na vaše trbušne mišiće te pritom pomoći sagorijevati masne naslage na donjem dijelu vaših leđa te nogama.

Ovo je izuzetno jednostavna vježba koja se sastoji samo od sprinta, šetnje i ravne ceste kojom ćete vježbati. Vježba je osmišljena tako da je možete raditi bilo gdje i pritom nije potrebno strogo se držati smjernica kada i koliko sprintati te kada i koliko šetati. Važno je trening prilagoditi vašim mogućnostima te ćete s vremenom sigurno doseći bolju razinu kondicije i biti spremniji pojačati svoj trening s više sprinta.



Sve u svemu zvuči i zabavno i jednostavno - minuta sprinta pa dvije minute šetanja i tako otprilike 40 minuta dnevno, kada god vama paše.

U treningu ćete sigurno sagorjeti barem 235 kalorija, što je proračun napravljen na temelju prosječne žene od 57 kilograma.

Vježbu započnite sa šetnjom koja će u ovoj prvoj fazi trajati oko pet minuta, a potom neka slijedi jednominutni sprint, pa dvije minute šetnje i tako sve do isteka 40 minuta.

Pročitajte više