Ivanka Trump tvrdi da zavidnu formu duguje meditaciji i vodi s limunom

Foto: Instagram

IVANKA Trump sebe je opisivala kao hedonisticu kada je u pitanju prehrana. Govorila je kako je to naslijedila od oca, ali nakon što je postala majka, promijenila je navike.

2016. godine izjavila je da je prije trudnoće jela kao tinejdžerka.

''Ugljikohidrate sam konzumirala tri puta dnevno, obično u obliku tjestenine ili pizze. Polako sam počela uživati u zdravijim opcijama. Sada mi je zdrava hrana nešto sasvim normalno, posebno za doručak i ručak'', rekla je kći američkog predsjednika Donalda Trumpa.

Prednost uvijek daje lososu, piletini, salatama i juhama od povrća, a izbjegava zelene sokove.

''Iskušala sam dijetu čišćenjem uz pomoć soka i to je bila potpuna katastrofa. Trajalo je osam sati i osjećala sam se kao da se izgladnjujem'', objasnila je.

Ivanka Trump izbjegava procesuirane ugljikohidrate, a fokusira se na cjelovite žitarice i zob. Otkrila je kako sebi i djeci za doručak nudi dvije opcije: grčki jogurt i bobičasto voće ili ukusnu kašu.

''Ako izaberu zobenu kašu, dodajem u nju chia sjemenke, bobičasto voće, goji bobice, orahe i bademe. Oni je dodatno sami dekoriraju'', rekla je.

Dan započinje čašom vode s limunom nakon čega ispija veliku šalicu kave.

''Pijenje vode s limunom u bilo koje doba dana pomaže da budete boljeg zdravlja. Limunska kiselina djeluje pozitivno na probavu i pomaže u uklanjaju probavnih smetnji'', pojasnila je dijetetičarka Ashley Koff.

Ivanka Trump ustaje u 5:30, kako bi vježbala i meditirala. 

''Volim se u potpunosti pripremiti za dan prije nego što ustanu djeca kako bih onda mogla u potpunosti biti fokusirana na njih'', rekla je za portal My Morning Routine.

Vježba u teretani koja se nalazi u zgradi u kojoj živi, a rutine se drži i kad putuje. 

''Meditacija mi je najvažnija stvar u danu. Meditiram 20 minuta, idealno dva puta dnevno. Ponekad ne stignem poslijepodne, ali jutarnju nikad ne izbjegavam. Ima nevjerojatan utjecaj na moje živce koje umiruje i zbog toga jasnije razmišljam'', izjavila je.

Prakticira i jogu, a ponekad i vježbe koje su kombinacija joge, pilatesa, plesa i meditacije. Voli trčanje i vožnju biciklom. Kaže kako radi na cijelom tijelu, a ne samo na pojedinim dijelovima.

''Raditi samo trbušnjake je kao piti dijetalno gazirano piće uz burger i krumpiriće. Ne postoji najbolja vježba ili čarolija za nevjerojatnu formu tijela'', smatra.

Pročitajte više