Jede što želi, a mršavi: Martina Vrbos otkrila uz koju je dijetu skinula 50 kilograma

Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

MARTINA Vrbos uspjela je transformirati svoje tijelo pomoću jedne od najpopularnijih dijeta - povremenog posta. U manje od godinu dana sa 120 kilograma došla je na 70.

"Naglo sam se udebljala poslije trudnoće jer nisam mogla jesti što sam htjela dok sam bila u drugom stanju. Bila sam željna svega, pa je na mojem jelovniku bila isključivo nezdrava hrana. Mahnito i histerično sam jela brzu hranu, gazirana pića sam pila u neograničenim količinama, a slatkiši su bili neizostavni. Čini mi se da sam preko noći dogurala do tih famoznih 120 kilograma", otkrila je pjevačica za Informer.

Odlučila se za metodu 18:6, što znači da 18 sati u danu posti, dok šest sati jede što poželi.

"Sporo sam se kretala, butine su mi se trljale jedna o drugu, a to je odvratan osjećaj. Bila sam troma, sve mi je bilo teško. Čula sam za povremeni post od prijatelja, koji je na tom režimu dosta smršavio, a jeo je sve što je želio. Odlučila sam i ja probati. Svaki dan jedem što hoću šest sati, a 18 sati ne jedem. Počnem jesti u 10 sati, a prestanem 16 sati. Prvih nekoliko dana mi je bilo katastrofa. Mislila sam da ću se srušiti od gladi. Ali sada mi je najnormalnije ne jesti. I odlično se osjećam, imam puno više energije", dodala je.

Želja joj je dosegnuti težinu od 58 kilograma, što znači da mora smršavjeti još 12 kilograma. Na njezinom jelovniku najčešće su riba, kremaste juhe, salate, ali i burek, kojem ne može odoljeti. Osim što je promijenila prehranu, Vrbos je počela vježbati tri puta tjedno, a nada se da će i moći pomagati drugima da se riješe neželjenih kilograma.

"Planiram pokrenuti svoj program u kojem ću žene savjetovati i bodriti ih da promijene svijest o zdravom načinu života. Ja najbolje znam kako im je jer sam prošla kroz sve to", poručuje.

Pročitajte više