Kelly Osbourne skinula je 40 kilograma, kladimo se da je nećete prepoznati

Foto: EPA-EFE

KĆI Ozzyja i Sharon Osbourne, bivša reality zvijezda i pjevačica, potpuno je neprepoznatljiva nakon nevjerojatne transformacije. 33-godišnjakinja je posljednjih godina skinula 40 kilograma pa ponosno pokazuje novi izgled. 

Mnogi je već nazivaju novom Adele koja se upisala na listu fantastičnih transformacija slavnih, no Kelly je u svoju promjenu uložila godine truda i rada na sebi. 

Njen put ka mršavljenju počeo je 2009. kad je sudjelovala u američkoj inačici showa Ples sa zvijezdama. Tada je, zahvaljujući napornim probama i 16-satnom radnom danu, skinula 13 kilograma. No, nakon završetka natjecanja dio kilograma je vratila. 

Ipak, nastavila je planinariti kako se ne bi vratila na staro pa je kroz narednih par mjeseci skinula desetak kilograma. 

Shvatila je da će morati promijeniti prehranu jer je to jedini način da brojku na vagi zadrži na željenoj razini. 

"Kad sam naučila pravilno se hraniti, shvatila sam da to nije dijeta", izjavila je jednom prilikom. 

2012. okrenula se veganstvu i pronašla brojna jela koja su, tvrdi, gotovo jednakog okusa kao namirnice životinjskog porijekla. 

"Mislila sam da su vegani dosadni. Sad se zabavljam s hranom više nego ikad", pojasnila je. 

Da su promjene koje je unijela u život dale rezultate, najbolje pokazuju Kellyne nove fotografije i gubitak velikih 40 kilograma.

Pročitajte više