Mađarska fitness kraljica u jedva vidljivim gaćicama pokazala isklesanu guzu

UOČI blagdana Anita Herbert odlučila je svoje fanove inspirirati da jedna od njihovih novogodišnjih odluka bude i zdrav izgled koji je moguće postići pravilnom prehranom i tjelovježbom. 

Mađarska fitness kraljica, kako joj mnogi laskaju, odlučila je užariti temperaturu na Instagramu pa je objavila fotografiju s brdovitog terena. 

Herbert je namjerno izostavila hlačice i odjenula oku jedva vidljive tanga-gaćice kako bi u prvi plan istaknula svoju isklesanu stražnjicu. 

“Ljudi se žale zbog svega. Ništa nas ne ometa u ostvarenju ciljeva više od negativnih misli”, napisala je uz golišavu fotku pa pojasnila kako biste trebali početi razmišljati da bi se promjena dogodila. 

“Umjesto da kažete da mrzite ustajati rano, recite da ćete tako obaviti više obveza. Umjesto mršavljenje će trajati zauvijek, kažite da je mršavljenje putovanje pa ćete ići korak po korak. Umjesto da se žalite jer opet morate u teretanu, recite da ćete odraditi brzi trening nakon čega ćete se osjećati odlično i ponositi sobom. Umjesto da kukate jer vam nedostaju pizza, keksi, sladoled i slično, govorite da i dalje možete uživati u svakoj hrani u umjerenim količinama i pronađite zdravije alternative”, savjetovala je Herbert i motivirala ljude da na popis želja za 2020. godinu uvrste i pozitivnije razmišljanje te konačno ostvare zacrtane ciljeve.

“U pravu si, sve je u glavi”, komentirao je jedan pratitelj izazovne Mađarice. 

“Ovo je odličan podsjetnik da uvijek budemo pozitivni”, nadovezao se drugi.

Fotka je Aniti priskrbila više od 50 tisuća lajkova u nešto više od 24 sata nakon objave.

Pročitajte više