Mikaela Shiffrin se za novu sezonu priprema vježbom koja brzo daje vidljive rezultate

SLAVNA alpska skijašica Mikaela Shiffrin nedavno je podijelila jednostavan trening koji je priprema za staze. Sportašica je na Instagramu pokazala da je u izvrsnoj formi dok je izvodila nekoliko zgibova.

Mikaela Shiffrin drži rekord u skijanju, pa iako je ovu vježbu u svojim pričama učinila lakom, ne dajte se zavarati. Prilično je teška.

Za one koji ne znaju, zgibovi aktiviraju mnoge važne mišićne skupine, uključujući trbušne mišiće. Stoga ne čudi što je Mikaelin trup tako izražen.

Važan savjet pri izvođenju zgibova je da se miješaju s podizanjem na šipci s dlanovima okrenutima prema sebi. Kao što je Shiffrin pokazala, dlanovi su okrenuti od nje, što je ključna razlika između ove dvije vježbe. No, obje vježbe poboljšavaju držanje, razvijaju bicepse i definiraju mišiće. Shiffrin se ne šali kada kaže da je ova vježba odlična priprema za skijanje.

Prije nego što isprobate zgibove, pazite da vam ruke ostanu blizu ramenima. Za dodatni učinak, možete privući koljena prema prsima kako biste dodatno angažirali donji dio tijela.

Pročitajte više