Na korak do cilja: Ciara otkrila koliko kilograma planira izgubiti u idućih 5 tjedana

CIARA je sve bliže postizanju svojih fitness ciljeva. Pjevačica, koja je u srpnju rodila sina Wina Harrisona, na Instagramu redovito dijeli detalje o fitness izazovu koji je postavila pred samu sebe, a cilj je - postići kilažu koju je imala prije trudnoće.

Sada je otkrila kako je na korak od ostvarivanja tog cilja te da u idućih pet tjedana planira izgubiti posljednjih 4.5 kilograma koji su joj ostali kao uspomena na trudnoću.

"Vrijeme je da pojačamo tempo", rekla je u videu na Instagramu. "Ostalo mi je samo još 4.5 kilograma, a te je kilograme najteže izgubiti."

Također, Ciara je otkrila kako je spomenutih pet tjedana počelo teći 4. svibnja te da je već lakša za otprilike jedan kilogram. Ne skriva da su transformacija i povratak stare linije zahtjevni zadaci te da se svakodnevno mora motivirati da ne odustane od cilja, ali uvjerena je kako će na kraju ostvariti svoj plan.

"Fizički se vaše tijelo zaista mijenja", rekla je u siječnju. "Što smo stariji, to se naše tijelo više mijenja. Što više beba rodimo, to se naša tijela više mijenjaju."

Pročitajte više