Napunite tijelo energijom i usvojite zdrave navike aktivnim jesenskim odmorom

Foto: Promo

ZAŠTO bi odmor trebao biti samo ljeti? Uključite se u petodnevni program fitnessa i zdravlja na vrhunskoj lokaciji hotela Bellevue na Malom Lošinju! OrlandoFit team će prilagoditi program u potpunosti prema vašim željama kako biste postigli što bolje osobne rezultate.

Započnite jesen uz punjenje vitalnom energijom, zdravijim navikama, detoksom organizma, body&mind programima te savjetima nutricionista koji će vas učiniti još produktivnijima i uspješnijima u poslovnom i privatnom životu.

Od 4. do 9. listopada CEO Orlando Lopac, jedan od najcjenjenijih osobnih trenera, fitness konzultant i edukator će biti gostujući trener. Kako bi vam pružili najbolju priliku za uspjeh, OrlandoFit team će utvrditi vaše zdravstveno i fitness stanje, uključujući mjerenje indeksa tjelesne mase (BMI), metabolizma i sastava tijela. Uz individualan pristup kineziologa, OrlandoFit team će postaviti vaše osobne ciljeve i osmisliti program vježbanja.

Pridružite se i isprobajte OrlandoFit signature vježbe:

SUNRISE WAKE UP FLOW – različiti modeli i varijacije joge, istezanja i aktivnog flow treninga

FITNESS BY SKILLS & NEEDS – svi modeli grupnih i individualnih fitness treninga definirani sukladno stvarnim potrebama korisnika

DTT (Dedicated to Training) – program koji kroz vježbe disanja, mobilnosti, korektivne gimnastike i aktivne meditacije dovodi do ravnoteže duha, uma i tijela

Što uključuje paket:

*3/4/5 x noćenje i doručak
*Svakodnevni grupni i individualni treninzi
*Radionice i konzultacije na temu zdravlja, fitnessa i nutricionizma
*2 x SECA mjerenje indeksa tjelesne mase (BMI)
*1 x kriosauna
*1 x alkalna kupa za detoksikaciju
*1 x masaža vrata, ramena i leđa
*3 x Spa Clinic Poklon bon u ukupnoj vrijednosti od 40 EUR

Cijene, kod za 20% popusta i više detalja o samom programu provjerite na web stranici OrlandoFit.

Ovdje se možete prijaviti za sudjelovanje u programu.

Pročitajte više