Nives ističe obline i hvali se sastavkom: "Dosta je mršava, ali ima debele..."

JEDNA od najpoznatijih Hrvatica gotovo svakodnevno izaziva pomutnju na društvenim mrežama. Već je nebrojeno puta potvrdila da se redovno vježbanje itekako isplati pa se neumorno hvali rezultatima redovitih treninga te oblinama po kojima je poznata.

Dobro odrađen i kvalitetan trening jedan je od njezinih svakodnevnih ciljeva, a u tome joj pomaže i sin Snježane Mehun koji joj je osobni trener. No, Nives nikada nije skrivala svoju ljubav prema vježbanju pa je tako otkrila da se potpuno zaljubila u ples na svili, a potom je i nasmijala obožavatelje pokazavši im kako izgleda vježbanje s velikim grudima. Osim toga, velika je zaljubljenica u jogu, ali i klasične treninge u teretani.

Osim što uz pomoć treninga održava vitku liniju, na njima se i jako dobro zabavlja. Ovog puta se odlučila našaliti na vlastiti račun pa je s obožavateljima podijelila sastavak koji joj je napisala jedna djevojčica.

"Teta Nives je jako lijepa i volim njene pjesme. Najviše volim Kukulele. Ona ima lijepu smeđu kosu i oči. Dosta je mršava, ali ima debele cice i guzicu... ", napisala je u opisu fotografije te je otkrila da je autorica teksta jedna mala Osječanka. 

Njezini obožavatelji su se našalili kako "djeca ne znaju lagati" te su vrlo rado i sami prokomentirali Nivesine obline, a ona ih je ovog puta vješto istaknula u "golom" kombinezonu u boji kože koji ne oprašta nedostatke.

 

Pročitajte više