Prosječan tip sedam dana je trenirao kao Ronaldo, evo što mu je najteže palo

Screenshot: YouTube

YOUTUBER Brandon Williams uhvatio se u koštac s novim izazovom. Poželio je poboljšati svoje nogometne vještine pa je tjedan dana pratio zahtjevnu rutinu Cristiana Ronalda.

"Uvijek sam se divio njegovoj atletskoj građi. Izdržljiv je, snažan, brz, ima mišiće. Iako i ja imam mišiće, nedostaju mi mnoge druge karakteristike", komentirao je William.

Ronaldo je inače poznat po svojoj eksplozivnoj snazi, a postavio je rekord kada se 2019. odrazio 71 centimetar i s 256 centimetara zabio gol za pobjedu protiv Sampdorije. Zato je William to odlučio iskoristiti kao jedno od mjerila svog treninga.

Uz pomoć prijatelja Brandona i Estebana, William dan započinje poput Ronalda - gimnastikom u 5 ujutro.

"Moje tijelo je naviklo spavati 9 do 10 sati, zbog čega se jutarnji trening čini groznim", komentirao je. 

Uslijedio je doručak, ujedno prvi od šest obroka u danu, a zatim kondicijski trening, koji uključuje kardio vježbe koje pomažu u izgradnji mobilnosti i brzine. 

William je u izazov uključio i dan odmora jer je oporavak važan dio Ronaldove rutine. Povrh toga, iskušao je hidroterapiju, metodu kojom Ronaldo poboljšava protok krvi, kao i krioterapiju. 

Kako je tjedan odmicao, William je kazao da ga je ubila količina hrane koju je morao skuhati da bi pojeo pet do šest obroka u danu. 

Na kraju izazova uspješno je odradio svaki cilj koji si je zacrtao.

Pročitajte više