Rebel Wilson izgubila 18 kilograma pa se okušala u surfanju. Evo kako je to izgledalo

OTKAKO je 2020. proglasila "godinom zdravlja", Rebel Wilson neprestano privlači pažnju svojom transformacijom. Osim gubitkom kilograma, već se nekoliko puta pohvalila i činjenicom da je u "kondiciji života".

Od hodanja na duge staze do intenzivnih treninga koji uključuju boks i prevrtanje kamionskih guma, više joj ništa nije strano. Tako redovito diže utege, radi HIIT, koristi tešku užad i jača mišiće, a u slobodno vrijeme planinari i tako sagorijeva dodatne kalorije. No sve to odrađuje pod budnim okom trenera Jona Castana, a vježbanje ne preskače ni jedan dan u tjednu. 

Ovaj strogi režim u kombinaciji s novim prehrambenim navikama urodio je plodom pa se sada već može pohvaliti gubitkom gotovo 20 kilograma. Takav rezultat je dodatno motivira da nastavi prema svome cilju te da ove godine dosegne tjelesnu težinu od 75 kilograma.

Da bi što prije ostvarila planirano, simpatična glumica ne miruje čak ni na odmoru. 

Slobodno vrijeme iskoristila je da se po prvi put u životu okuša u surfanju.

Osim nekoliko slatkih snimaka s plaže, Wilson je na Instagramu objavila videozapise svojih prvih susreta s daskom za surfanje te borbe s valovima u Malibuu u Kaliforniji. 

Surfanje je poprilično zahtjevan sport kojime vježbate ravnotežu te koordinaciju, a ako je suditi prema prvim snimkama, Rebel je poprilično vješta u njemu.
 

Pročitajte više