Slavna blogerica tvrdi: "Za čvrstu stražnjicu potrebno vam je samo deset minuta"

Foto: Instagram

DOLASKOM proljeća mnogi ljudi naglo dobiju inspiraciju za vježbanjem. 

Čak i ako tijekom zimskih mjeseci niste nakupili nekoliko kilograma viška, vjerojatno ćete poželjeti barem malo oblikovati i učvrstiti tijelo prije prvog odlaska na plažu. No, pojedini dijelovi tijela zahtijevaju nešto više trudna pa se rezultati vašeg vježbanja sasvim sigurno neće primijetiti preko noći. Stražnjica je jedan od njih.

Ipak, uz malo truda i svega desetak minuta vježbanja dnevno nećete morati čekati predugo na prve rezultate, a za njihovo izvođenje vam nije potrebna nikakva dodatna oprema. Da, više nemate opravdanja da ih ne isprobate već danas.

Riječ je o jednostavnim vježbama koje i početnici mogu izvoditi, ali da bi se vaš trud isplatio potrebno ih je prakticirati svakodnevno. Također, ako želite čvrstu i oblikovanu stražnjicu, osim samih vježbi, vrlo je važno pripaziti na prehranu koja je jedan od ključnih krivaca za nakupljanje nepoželjnih masnoća, odnosno celulita. 

Pamela Reif, koja je i objavila ovaj video, je njemački model i glumica te je autorica jedne knjige o zdravom životu i prehrani. Ipak, ova ljepotica je najveću popularnost stekla objavama svojih fotografija na društvenim mrežama.

Osim toga, video u kojem izvodi vježbe za stražnjicu je pregledan već 14,4 milijuna puta pa ne sumnjamo u učinkovitost ovih vježbi...

Pročitajte više