Teško se nosite sa stresom? Poslušajte jednostavno pravilo Arnolda Schwarzeneggera

Foto: Profimedia

S BOGATOM filmskom, bodybuilding, sportskom i političkom karijerom, nema sumnje da Arnold Schwarzenegger živi užurbano. Međutim, ima jednostavnu taktiku koja mu pomaže nositi se sa stresom, a mogla bi nam svima koristiti.

"Fokusiram se na jednu po jednu stvar. Na primjer, dok sam pisao ovaj newsletter, pojavili su se prijatelji koji su željeli proći moje scenarije i ići na vožnju biciklom. Zamolio sam ih da odu u drugu sobu i igraju šah. Ne želim razmišljati o tjelesnoj aktivnosti ili uvježbavanju scenarija jer trenutno razmišljam o svom biltenu. Onda ću sjesti na bicikl i odvesti se do teretane i neću razmišljati o pisanju", napisao je u novom newsletteru odgovarajući na pitanje jednog obožavatelja o tome kako se nosi sa stresom.

"Ne pokušavajte riješiti sve probleme odjednom. Razmislite što možete sada napraviti, a kad s tim završite, prijeđite na iduću stvar", dodao je.

Snagator je poznat po tome da ne odustaje i drži se odluka koje si zacrta.

"Kad bismo slušali sve one koji su nas odbili, nikada ne bismo ustali iz kreveta i naše najveće postignuće bilo bi pronaći novu seriju na Netflixu. Čak i u najmračnijim vremenima postoji svjetlo na kraju tunela", poručio je ranije.

Pročitajte više