The Rock obrokom kojim najradije krši dijetu izazvao zazubice obožavateljima

DAN kojim se krši dijeta vjerojatno je jedan od najdražih dana svakog fitness ovisnika. To je obrok u kojem nema srama, a ni straha od neželjenih kalorija jer imate priliku pojesti ono što volite kako biste se nagradili za sav napredak koji ste ostvarili u tjednu ili mjesecu.

Ustvari, ako imate određen dan kada kršite dijetu to može biti od velike koristi za mršavljenje jer smanjuje žudnje za određenom hranom, pruža mentalni odmor od dijete i jača metabolizam, ako se radi na zdrav način, smatraju stručnjaci.

Pod tim se misli da taj dan ne morate brojati kalorije niti mjeriti svaku porciju, već si dozvoliti vrijeme kad uživate u svojoj omiljenoj hrani.

I slavni glumac Dayne Johnson, jedan od najvećih zaljubljenika u teretanu, smatra da je taj dan važan pa je još jednom pokazao kako izgleda njegov "cheat day".

"Vrijeme je za uživanje u mom nedjeljnom danu kojim kršim dijetu uz tjesteninu bolonjez i četiri njujorška peciva. Prijatelji, uživajte u svojim danima kojima kršite dijetu", napisao je.

The Rock je odredio da je dan za kršenje dijete nedjelja, a onda slijedi posebnu rutinu. Nakon što cijela obitelj navečer zaspi, on upali omiljeni film i jede dok ne slisti sve što je servirano na tanjuru.


 

Pročitajte više