Trener otkrio kako je Gal Gadot stekla kondiciju za ulogu Wonder Woman

TRENER slavnih Magnus Lygdbäck surađivao je s nekima od najvećih holivudskih zvijezda. Pomogao je Benu Afflecku da se pripremi za ulogu Batmana, trenirao je Aliciu Vikander da izgradi mišiće dostojne Lare Croft i transformirao Jamesa McAvoya u "The Beast" u Glassu.

U novije vrijeme, Lygdbäck je pomogao Gal Gadot da izgradi kondiciju, snagu, okretnost i izdržljivost. Čak pet mjeseci pripremali su se za njezinu ulogu Diane Prince u filmu Wonder Woman 1984, a sada je dao uvid u to o kakvom je rigoroznom treningu bila riječ.

"Snimanje filma je poput maratona, a ne sprinta", kaže. "Morate biti sigurni da ste još uvijek zdravi i da možete izdržati do kraja."

Kardio je bio dio svakog treninga pa se Gal zagrijavala na zračnom biciklu ili veslačkom stroju. Nakon toga su slijedila tri seta od 12 ponavljanja vježbi za leđa, a nisu preskakali ni sklekove. Dio njihovog treninga su bile i vježbe s bučicama koje su izvodili u tri seta od 20 ponavljanja.

Na kraju je dodao kako je ovo samo primjer jednog njihovog dana, a treninzi su se mijenjali svakog tjedna. Osim toga, priznao je da je i sam fasciniran time kako je Gal prošla kroz ovaj zahtjevan program.

Pročitajte više