Žena došla u teretanu u sportskom grudnjaku. Izbacili su je pa se rasplakala

26-GODIŠNJA Shelby Rodriguez iz Kanade slomila se prepričavajući neugodan incident koji je doživjela u teretani. Izbacili su je jer je došla vježbati u sportskom grudnjaku i tajicama visokog struka.

Usred treninga su je zamolili da napusti teretanu, iako joj je djevojka na recepciji dozvolila da vježba u odjeći koja inače krši njihova pravila odijevanja.

"Kod njih se ne može vježbati u sportskom grudnjaku, ne smije se pokazivati trbuh. Rekla sam da razumijem, na što mi je dopustila da ovoga puta odradim trening, ali napomenula da znam za ubuduće", pojasnila je.

Shelby je potom pokazala svoju odjevnu kombinaciju. Pokazala je nekoliko centimetara kože struka.

"Nakon 15 minuta mi je prišao koordinator i zamolio me da odem. Bilo mi je tako neugodno", dodala je ova majka jednog djeteta koja je krenula s programom tjelovježbe i zdrave prehrane u ožujku, otkada na TikToku dokumentira svoj napredak.

@shelby.bellz

idk why I'm even posting this ##fatshaming ##weightloss ##weightlossjourney ##bodyimage ##bodypositivity ##weightlosstiktok ##weightlossforwomen ##foryoupage

♬ original sound - shelby 𖥸

Njena snimka je pregledana više od 822 tisuće puta i mnogi su je pokušali utješiti i ohrabriti.

"Vrijeme je za novu teretanu. Žao mi je što ti se to dogodilo", "Ovo nije u redu, ali idemo dalje", poručili su.

Drugi su je tražili da kaže o kojoj je teretani riječ kako je više ne bi posjećivali, ali bilo je i onih koji smatraju da pretjeruje.

"Mnoge teretane imaju kodeks odijevanja i on postoji zato da se poštuje. Koordinator nije pogriješio što te zamolio da odeš. Mogla si se presvući", "Ovo nema veze s vama osobno. Ne razumijem zbog čega si toliko uzrujana", "Ako su druge djevojke nosile sportske grudnjake, a nisu izbačene, onda to jest problem. Ovako ga doista ne vidim", smatraju.

Pročitajte više