Žena oduševila trikom koji traje manje od minute, a stvara efekt zategnutog lica

SUZI STROVER, 40-godišnja korisnica TikToka, podijelila je svoj trik za "trenutni facelifting", a video joj je postao viralan, oduševivši ljude jednostavnošću.

Na svojem TikTok profilu Suzi rado dijeli savjete o ljepoti koji bi drugima mogli biti korisni. Ipak, ovaj je prikupio više od 1.3 milijuna pregleda. U videu Suzi nanosi tanke linije kremastog highlightera na lice od usta prema van, zatim na nos i opet s vanjske strane oka. Zatim koristi veliki kist i radi kružne pokrete.

@skincaresuzi Try this. Does it work for you? #makeuphacks #makeupover40 #mumsoftiktok #fyp #womenoftiktok #facelift ♬ original sound - Suzi

U kasnijem komentaru objašnjava da je ono što koristi kombinacija korektora bez sjaja koji pomiješa s malo highlightera. Krajnji rezultat je prilično spektakularan, s obzirom na to da je dio lica izgledao zategnuto, kako su primijetili pratitelji.

Tvrdi da muškarci ne smiju doznati kako žene lako mijenjaju izgled

Neke su pratiteljice bile skeptične, druge su tvrdile da je žena varalica, ali većina je odlučila isprobati isto, zapanjena rezultatom.

"Čekaj, što?" napisala je jedna pratiteljica.

Druga se javila nakon što je sama isprobala: "Probala sam. Uspjelo je. Svidjelo mi se."

"Najbolji facelifting je osmijeh", dodala je treća.

Pročitajte više