Žena otkrila tajnu vitkosti: Tri puta dnevno jede čokoladu, a nosi veličinu 34

Foto: YouTube screenshot

GUBITAK kilograma za neke je prava borba, dok drugi unatoč nezdravoj prehrani nemaju problema s tim. Jedna od tih sretnica je i Britanka Hayley Marchesi.

Majka je troje djece i zaposlena je kao učiteljica. Visoka je 160 centimetara, ima 53 kilograma, a već godinama nosi veličinu 34.

Kako kaže, oduvijek je mršava, a tajnu svog vitkog izgleda odlučila je otkriti i drugima pa je o svojim navikama progovorila u emisiji "The Secret Lives of Slim People".

Priznaje da uopće ne živi zdravim životom i ne brine se o svojoj prehrani. Štoviše, čokoladu jede čak tri puta dnevno, a navečer se često zasladi pudingom! Potpuno očekivano, njene prijateljice kažu kako su jako ljubomorne što Hayley ne mora prolijevati znoj u teretani. 

No ako ste pomislili da svoju vitku liniju može zahvaliti isključivo dobrim genima, čini se da ste se prevarili.

Naime, stručnjaci su proučavali njene navike i zaključili da joj treba čak 25 minuta da pojede večeru te zna proći i po nekoliko minuta između zalogaja. Za to vrijeme najčešće pomaže svojoj djeci da jedu. 

Brojna su istraživanja potvrdila kako biste, ako želite izgubiti kilograme, trebali polako jesti. Baš poput Hayley. Mnogi vjeruju da našem mozgu treba neko vrijeme da shvati kako smo siti i pošalje nam povratnu informaciju o tome. Ako jedete polako, vjerojatno ćete se na vrijeme zaustaviti zbog osjećaja sitosti i tako izbjeći prejedanje.

Također, Hayley dnevno hoda oko četiri kilometra i općenito je vrlo aktivna, a pojede oko 2200 kalorija tijekom dana. Iako ne podupiru potpuno njen način prehrane te apeliraju na to da je važno zdravo se hraniti bazirajući svoj jelovnik na voću i povrću, stručnjaci kažu kako Hayley radi upravo ono što bi svi koji se pokušavaju držati različitih dijeta ustvari i trebali raditi - u organizam unese upravo onoliko kalorija koliko ih uspije i potrošiti. 

Upravo je u tome tajna njenog vitkog izgleda.

Pročitajte više