Hideo Kojima najavio da radi Xbox ekskluzivu: Ovakvu igru nitko dosad nije napravio

Screenshot: Youtube

TIJEKOM Xbox Bethesda Game Showcasea, Hideo Kojima je najavio da će se udružiti s Xboxom na igri koju je, prema vlastitim riječima, "uvijek želio napraviti".

U novoj najavi o partnerstvu, Kojima je rekao da su u ranoj fazi novog koncepta koji će uključivati ​​Microsoftovu "najsuvremeniju tehnologiju" i "promjenu trendova u industriji" u određenom kapacitetu. Nisu objavljeni nikakvi detalji o igri, osim da će igra biti bazirana na Microsoftovoj tehnologiji igranja u oblaku.

"To je potpuno nova igra koju nitko do sada nije vidio niti iskusio. Jako dugo čekao sam dan kada bih konačno mogao početi stvarati igru takvog tipa. S Microsoftovom vrhunskom cloud tehnologijom i promjenom trenda u industriji, sada je postalo moguće izazvati samog sebe da napravim ovaj nikad prije viđeni koncept", kazao je Kojima, prenosi IGN.

Xbox Cloud Gaming omogućuje Kojimi da se ne zamara ograničenjima hardvera koji igrači posjeduju jer će se igra izvoditi na Microsoftovim serverima, a Kojima zaista ne laže kad kaže da radi nešto revolucionarno jer dosad nismo imali igru koja je rađena isključivo za cloud gaming.