Bikovi će uživati u senzualnim užicima, a Vage će biti duše zabave ovu subotu

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

EVO ŠTO zvijezde predviđaju za subotu 15. srpnja 2023. 

Ovan: Ovaj vikend je vrijeme za nešto novo. Razmislite o nečemu što ste uvijek htjeli isprobati i iskoristite dan za to. Vaša hrabrost i entuzijazam osigurat će nezaboravno novo iskustvo.

Bik: Danas biste se mogli osjećati posebno senzualno. Uživajte u ugodnom obroku, slušajte glazbu koja vas smiruje, ili provedite vrijeme u prirodi. Vaše uživanje u sitnicama donijet će vam mir i sreću.

Blizanci: Danas bi moglo biti dobro vrijeme za učenje nečeg novog. Bilo da je to nova vještina, jezik, ili čak neki novi hobi, vaša brza sposobnost učenja osigurat će da vam mnoštvo zabave.

Rak: Mogla bi vas uhvatiti potreba za pomaganjem drugima. Provedite vrijeme s voljenima, dajte im savjete ili ih samo poslušajte. Vaša empatija donijet će vam duboko zadovoljstvo.

Lav: Vaši strast i entuzijazam danas su na vrhuncu. Bilo da je riječ o sportu, umjetnosti ili nekoj drugoj aktivnosti, vaša strast će zaraziti one oko vas.

Djevica: Danas je dan za brigu o sebi. Razmislite o tome kako možete poboljšati svoje zdravlje i blagostanje. Bilo da je to promjena prehrane, početak vježbanja ili samo više vremena za odmor, vaša posvećenost donijet će vam dugoročne beneficije.

Vaga: Ovu subotu mogli biste se osjećati posebno društveno. Organizirajte druženje s prijateljima ili sudjelujte u nekoj zajedničkoj aktivnosti. Vaša prirodna karizma osigurat će dobru atmosferu.

Škorpion: Danas bi mogao biti dan za neko osobno istraživanje. Razmislite o tome što vas zaista pokreće i donosi vam zadovoljstvo. Vaša strast i intenzitet osigurat će da uživate u ovom putovanju samoispitivanja.

Strijelac: Danas biste mogli osjetiti želju za avanturom. Razmislite o odlasku na kratki izlet ili čak samo prošećite novom rutom. Vaša prirodna ljubav prema otkrivanju novih stvari učinit će ovo iskustvo uzbudljivim.

Jarac: Mogli biste osjetiti potrebu za promjenom ritma. Odvojite vrijeme za odmor i opuštanje, ne trebate stalno biti produktivni. Ova promjena će vam pomoći da se osvježite i napunite baterije.

Vodenjak: Danas biste mogli osjetiti želju za stvaranjem. Bilo da je to umjetnički projekt, pisanje ili čak samo reorganizacija vašeg prostora, vaša originalnost donijet će nešto novo i zanimljivo.

Ribe: Razmislite o tome da današnji dan provedete u meditaciji, molitvi ili samo u tišini. Vaša prirodna intuitivnost donijet će vam duboko zadovoljstvo i razumijevanje.

Pročitajte više