Crni humor i zvijezde: Koja četiri znaka majstorski barataju sarkazmom?

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

SVI znamo da sarkazam i crni humor nisu za svakoga. Oni su kao vrsta finog vina ili poseban žanr glazbe - nekim ljudima odmah sjednu, dok drugima jednostavno nisu po guštu. No postoji nekoliko horoskopskih znakova koji su rođeni sa sposobnošću da isporuče sarkastične komentare i uživaju u crnom humoru kao pravi profesionalci. 

Škorpion

Duboko intuitivan i oštrouman Škorpion ima dar da vidi sve i da to izrazi kroz najcrnje i najzabavnije šale. Kad Škorpion upotrijebi svoj sarkazam, bolje je biti spreman.

Blizanci

S brzim umom i još bržim jezikom, Blizanci vole izazivati i provocirati. Njihov sarkazam je često inteligentan i neočekivan.

Vodenjak

Po prirodi buntovan Vodenjak voli ismijavati društvene norme. Njihove šale često imaju dublje značenje.

Djevica

Precizne i analitične Djevice imaju oko za detalje i često koriste taj talent kako bi primijetile ironiju u svemu oko sebe. Njihov sarkazam je često suptilan, ali uvijek točan.

Dakle, sljedeći put kada čujete sarkastičan komentar ili crnu šalu, znate tko je vjerojatno odgovoran. I zapamtite, sarkazam i crni humor su sjajan način da se osvježi dan i dobije pogled na svijet s malo drugačije perspektive.

Pročitajte više