Dva horoskopska znaka koja izbjegavaju piti alkohol, loše ga podnose

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

NEKI ljudi mogu popiti puno alkohola i dan kasnije ne patiti od glavobolja, osjećaja krivnje zbog kratkog "gubitka" kontrole i ostalih stanja koja se povezuju uz pijenje alkohola. No, to nije slučaj s ova dva horoskopska znaka koja, koliko god je moguće, izbjegavaju piti alkohol jer ga loše podnose. Oni u izlasku najčešće piju bezalkoholna pića, vodu ili sokove. Evo o kojim je znakovima riječ.

Djevica

Kad je riječ o alkoholu, Djevice preferiraju ostati na sigurnoj strani i izbjeći previše popijenih čašica. Za njih je kontrola ključna, a alkohol može poremetiti njihovu savršeno uspostavljenu ravnotežu. Umjesto da previše popiju, Djevice će radije zadržati jasnu glavu i paziti da se ništa ne izmakne kontroli - pa makar to značilo da će sve druge morati voziti kući.

Rak

Rakovi su skloni osjećati se previše emotivno nakon konzumiranja alkohola, što može rezultirati prevelikim naglaskom na njihovim osjećajima i brzim okretajima od sreće do tuge. Stoga umjesto da riskiraju potencijalnu emocionalnu nestabilnost, Rakovi radije biraju izbjeći pijenje alkohola i ostati pribrani kako se kasnije ne bi trebali nositi sa svojim emocijama.

Pročitajte više