Evo kako će pomrčina Sunca utjecati na svaki horoskopski znak

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstvenik.

PONEDJELJAK, 8. travnja, označava važan astrološki događaj - prvu ovogodišnju pomrčinu Sunca koja će biti vidljiva na području Meksika, SAD-a i Kanade. Pomrčina Sunca u astrologiji označava vrijeme promjena, kaosa i napretka. U nastavku otkrivamo kako bi sutrašnja pomrčina mogla utjecati na svaki horoskopski znak.

Ovan

Pomrčina Sunca ispunit će Ovnove energijom i donijeti im neočekivane prilike za karijeru. Ovo je vrijeme kada je važno biti otvoren za nove ideje i suradnje. Budite spremni prihvatiti izazove, jer će vas oni odvesti prema važnom osobnom rastu.

Bik

Bikove nadolazeća pomrčina potiče na samorefleksiju i preispitivanje vlastitih ciljeva. Možda ćete osjetiti potrebu za putovanjem ili učenjem novih stvari, ali morate potisnuti te potrebe i fokusirati se na razvoj svog unutarnjeg svijeta.

Blizanci

Pomrčina Sunca potaknut će Blizance da dovedu svoj život u red. Bilo da se radi o promjeni prehrambenih navika ili prekidu veza s toksičnim ljudima, sutra se fokusirajte na sebe i svoju dobrobit.

Rak

Pomrčina Sunca imat će velik utjecaj na poslovnu karijeru Rakova. Ako vam se pojave prilike za napredak, zgrabite ih bez oklijevanja.

Lav

Lavovi bi mogli osjetiti potrebu za preispitivanjem svojih dnevnih rutina. Iskoristite ovo vrijeme za učenje novih stvari i širenje svojih horizonata. Isplanirajte putovanje ili upišite novi tečaj.

Djevica

Za Djevice, pomrčina donosi promjene u osobnim odnosima. Otvorite svoje srce i um za nove doživljaje. Ovo je također dobar period za rad na projektima koji zahtijevaju kreativni pristup.

Vaga

Vagama pomrčina donosi osobnu transformaciju i nove početke. Razmislite o tome kako možete poboljšati svoje odnose s drugima i kako uvesti harmoniju u vaše životno okruženje.

Škorpion

Pomrčina Sunca istaknut će važnost pravilne komunikacije. Možda ćete otkriti nove načine kako izraziti svoje ideje ili kako riješiti nesporazume s kolegama. Ključna je otvorenost prema novim saznanjima, kao i miran pristup razgovorima.

Strijelac

Strijelci bi se mogli osjećati kreativnije nego inače. Uložite svu strast u kreativne projekte i nove poslovne ideje. Vaše je samopouzdanje na vrhuncu.

Jarac

Za Jarčeve, pomrčina Sunca označava vrijeme osobnog preispitivanja. Ovo je idealna prilika za razmišljanje o tome kako poboljšati i ojačati obiteljske odnose.

Vodenjak

Vodenjaci bi mogli osjetiti potrebu za povlačenjem iz javnosti. Slušajte svoju intuiciju i uzmite pauzu kako biste se posvetili vlastitom blagostanju.

Ribe

Za Ribe, pomrčina donosi pitanja o financijskoj stabilnosti i osobnim vrijednostima. Budite zahvalni na onome što imate, kako biste privukli pozitivne promjene u svoj život. 

Pročitajte više