Evo na koje se načine svaki horoskopski znak osvećuje

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

OSVETA je najbolja kad se servira hladna. Mnogi će krenuti na put osvete nakon što dožive veliku nepravdu u životu. Ako ste nedavno povrijedili nekoga, nastavite čitati kako biste doznali na koji će vam se način ta osoba osvetiti.

Ovan

Ljudi rođeni pod ovim znakom brzinski se osvećuju, bez previše razmišljanja. Njihova osveta je direktan udarac, obično fizički ili verbalni, a nakon toga se odmah okreću novim stvarima u njihovim životima.

Bik

Bikovi su poznati po svojoj tvrdoglavosti, stoga kad odluče uzvratiti, to čine sustavno i metodično. Njihova osveta može biti dugotrajan, ali vrlo efikasan proces.

Blizanci

Oni koriste svoj oštar jezik za osvetu. Mogu biti majstori sarkazma i ironije te se riječima osvećuju onima koji su ih povrijedili na jednak način kako su i sami bili povrijeđeni. 

Rak

Rak je emotivan pa je njegova osveta često povezana s emocijama. On se koristi manipulacijom osjećaja ili izazivanjem krivnje u osobi koja ga je povrijedila.

Lav

Lavovi vole biti u centru pažnje, a kad se osvećuju, žele biti sigurni da svi to mogu vidjeti. Njihova osveta je teatralna i dramatična, sa željom da impresionira i ostavi trag u društvu. Oni žele svima pokazati što se događa kad netko izazove njihov ponos.

Djevica

Djevice su poznate po svojoj pažnji za detalje i analitičkom umu. Njihova osveta je promišljena, precizna i efikasna. Često je usmjerena na slabosti osobe koja ih je povrijedila. Vole koristiti informacije od drugih kako bi postigle svoj cilj.

Vaga

Ona traži harmoniju i ravnotežu u svemu. Osveta je savršena za njezinu uravnoteženost. Njezin pristup je suptilan, često kroz manipulaciju i igru uma. Ona želi da osoba koja ju je povrijedila osjeti istu bol kroz koju je i sama prošla.

Škorpion

Škorpioni su poznati kao najintenzivniji znak kada je riječ o osveti. Njihova osveta je duboka, strastvena i često jako bolna. Zadovoljit će se tek kad vide da je druga osoba u potpunosti slomljena.

Strijelac

Osobe pod ovim znakom su slobodnog uma i optimistične, stoga se često odmaknu od situacije prije nego što posegnu za osvetom. Međutim, ako odluče uzvratiti, to će biti iskreno i direktno. Za ljude koji su ih povrijedili, to može biti iznimno bolno.

Jarac

Jarci su disciplinirani i ozbiljni, a njihova osveta je metodična i planirana. Jarac će strpljivo čekati pravi trenutak, sve dok ne bude siguran da će njegova osveta sigurno uroditi plodom.

Vodenjak

Inovativni i jedinstveni, osveta Vodenjaka je nekonvencionalna i neočekivana. Oni će koristiti svoj intelekt i kreativnost kako bi smislili originalne načine osvete.

Ribe

Ribe su empatične i osjetljive te je njihova osveta često pasivna i neizravna. Često koriste suptilne načine da pokažu svoje nezadovoljstvo osobama koje su ih povrijedile. One se oslanjaju na vlastite emocije kako bi izazvale sažaljenje i krivnju onih koji su ih povrijedili.

Pročitajte više