Horoskop otkriva u kojim se znakovima rađaju najzahtjevnije mladenke

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

PLANIRANJE vjenčanja može biti poprilično stresno. Neke mladenke žele da sve bude savršeno i pomno pristupaju planiranju i najmanjih detalja. One se smatraju najzahtjevnijim mladenkama, a najčešće se rađaju u tri horoskopska znaka koja navodimo u nastavku. 

Bik

Bik je vrlo vezan za materijalne stvari. Mladenke rođene u znaku Bika žele da njihov dan izgleda upravo kao što su zamišljale, a te vizije često uključuju najfinije tkanine, najekskluzivnije cvjetne aranžmane i svadbenu tortu koja izgleda kao da je izašla iz najluksuznije slastičarne. Bikovi su poznati po svojoj tvrdoglavosti pa im nemojte predlagati kompromisna rješenja jer ćete brzo biti isključeni iz tima za planiranje njihovog vjenčanja.

Lav

Lav je znak koji voli biti u centru pažnje, a vjenčanje je savršena prilika za to. Mladenke u znaku Lava žele se osjećati kao kraljice na svoj veliki dan. Očekujte ekstravagantnu haljinu, raskošnu svadbenu ceremoniju i zabavu koju će svi pamtiti. Za Lava, dan vjenčanja je prilika za pokazivanje, i neće se zadovoljiti ni s čim manjim od spektakularnog.

Škorpion

Škorpion je poznat po intenzivnim emocijama i strasti. Mladenke u znaku Škorpiona žele da njihov dan vjenčanja bude pun značajnih trenutaka. Očekujte da će biti posebno zahtjevne kada je u pitanju odabir svadbenih prstenova, izbor glazbe za prvi ples i sastavljanje liste gostiju. Škorpioni su poznati po svojoj tajnovitosti pa se nemojte iznenaditi ako predlože neočekivane detalje.

Pročitajte više