Kada tuga postane glad: Horoskopski znakovi koji se tješe hranom

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

ZAMISLITE da je iza vas težak dan, osjećate se iscrpljeno ili tužno, a prva stvar koju želite učiniti je pojesti nešto ukusno da se razveselite. Zvuči poznato? Za neke horoskopske znakove hrana je više od puke potrebe za energijom - oni njome liječe svoje srce i dušu. Doznajte koji su to znakovi zodijaka koji svoje emocije često liječe hranom.

Bik

Po prirodi senzualni i hedonistički, Bikovi imaju posebnu vezu s hranom. Kada su tužni, usamljeni ili čak sretni, hrana je njihova prva utjeha. Od čokolade do hrskavog kruha, za Bika je hrana prava terapija.

Rak

Za emotivne Rakove, hrana je utjeha i ljubav. Bilo da je riječ o juhi po receptu njihove bake ili maminom kolaču, hrana je njihov način da se osjećaju sigurnima i voljenima.

Lav

Iako su Lavovi poznati po svojoj hrabrosti i snazi, oni također traže utjehu u hrani. Poslastice, čokoladice i sve što je ukusno i raskošno može pomoći Lavu da se osjeća bolje.

Škorpion

Škorpioni su duboko emotivni, a hrana im može poslužiti kao sredstvo za prizemljenje. Kada se osjećaju preplavljenima, hrana ih može ponovno povezati s realnošću i pružiti im osjećaj kontrole.

Pročitajte više