Kraljevi komedije: Ovi horoskopski znakovi se obožavaju šaliti

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

ČESTO se priča da smijeh produljuje život. Neki su prirodno talentirani kada je u pitanju zbijanje šala i nasmijavanje ostalih. Prema mišljenju astrologa, neki horoskopski znakovi se posebno ističu svojim smislom za humor, a u nastavku otkrivamo koji su to znakovi. 

Strijelac

Strijelci su poznati po svojoj slobodnoj duši i avanturističkom duhu. Oni ne vole biti previše ozbiljni i često uspijevaju nasmijati cijelu prostoriju svojim duhovitim komentarima. Njihov humor je sarkastičan i nepredvidiv, a s njima nikada ne znate što možete očekivati.

Blizanci

Blizanci su rođeni govornici i njihov brzi um ih čini majstorima humora. Njihov humor može biti ironičan, duhovit ili čak malo začinjen, ali uvijek autentičan.

Lav

Lavovi vole biti u centru pažnje i često koriste humor kako bi privukli pažnju na sebe. Njihove šale su često grandiozne i teatralne, ali to ne umanjuje njihovu komičnost. Uz Lavove će vam uvijek biti zabavno.

Vaga

Iako to možda ne biste očekivali, Vage su tihe kraljice i kraljevi humora. Njihov suptilan smisao za humor često je upakiran u finu ironiju. Njihove šale su sofisticirane i često zahtijevaju malo razmišljanja kako biste shvatili poantu.
 

Pročitajte više