Ljudi rođeni u ovim horoskopskim znakovima pravi su ovisnici o ogovaranju

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

Ako ste ikada bili na zabavi ili u restoranu gdje su razgovori bili sočniji od jela na meniju, velika je šansa da ste u društvu s ljudima rođenim u jednom od ovih horoskopskih znakova - oni su pravi ovisnici o ogovaranju, a zvijezde otkrivaju i zašto.

Blizanci

Blizanci žive za dobar trač. Imaju sposobnost brzog razmišljanja i još bržeg govora pa su često prvi koji će proširiti najnoviju vijest. Ako tražite najsvježije novosti, samo pratite Blizanca u prostoriji - gdje god da krene, priče se množe!

Škorpion

Škorpion je misteriozni znak koji obožava kopati po tajnama. Njihova strast za otkrivanjem što se krije iza maske čini ih savršenim kandidatima za tračerske misije. Škorpion će čuvati vašu tajnu, ali samo dok ne odluče da je vrijeme za malo drame!

Rak

Rakovi, poznati po svojoj emotivnosti, vole ogovaranje jer im to omogućuje da se povežu s drugima na dubljoj razini. Ne zaboravite, Rak pamti sve - od vašeg omiljenog sladoleda do najmračnije tajne koju ste mu povjerili prije deset godina. Njihova sposobnost pohrane informacija čini ih arhivama hodajućih anegdota i sočnih detalja.

Vaga

Vage, vječni diplomati, koriste ogovaranje kao način za balansiranje svojih društvenih krugova. Šarmantne i društvene, mogu izgledati kao da samo lakoćom prenose informacije, ali zapravo majstorski manipuliraju činjenicama kako bi održale mir... ili barem privid harmonije. Ne dajte se zavarati, Vaga zna sve - tko, s kim i zašto nije u dobrim odnosima.

Djevica

Na kraju, ali nikako manje važno, Djevice. Ovaj znak može djelovati ozbiljno i posvećeno svojim zadacima, no njihova opsesija detaljima čini ih izvrsnim sakupljačima tračeva. Djevica će analizirati svaku priču, dodati vlastite detalje i precizno ih prenijeti dalje, čineći svaku priču još zanimljivijom.

Pročitajte više