Ljudi rođeni u ovom znaku ne vole donositi važne odluke

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

SVAKI dan donosimo odluke, bilo da je riječ o malim i "nevažnim" odlukama poput ručka, ili važnim odlukama koje utječu na bitne aspekte života. Odluke su dio svakodnevice, ali jedan horoskopski znak maksimalno se trudi ne donositi nikakve važne odluke u svom životu.

Riječ je o Vagama koje preferiraju da drugi preuzmu odgovornost, a oni će se samo složiti s onim što je odlučeno. Zašto su Vage takve? Evo nekoliko razloga. 

Strah od konflikta

Vage su poznate po želji za izbjegavanjem konflikata i održavanjem mira i harmonije u svim svojim odnosima. Boje se da će donošenje odluka koje neće zadovoljiti sve strane uzrokovati nesuglasice i napetosti. Radije će prepustiti odluku drugima kako uopće ne bi došlo do razvoja takve situacije.

Potreba za odobravanjem

Često traže odobravanje i podršku drugih ljudi. Zato ih donošenje važnih odluka može učiniti vrlo nesigurnima; radije će tražiti mišljenje prijatelja, obitelji ili partnera kako bi bili sigurni da čine pravu stvar. 

Teško donošenje odluka

Vage se ponekad osjećaju preplavljeno količinom informacija i opcija koje trebaju uzeti u obzir pri donošenju odluka. Ponekad nije lako donijeti odluku, a Vage su u neprestanom strahu da će napraviti pogrešku. 

Želja za pravednošću

Kada su u pitanju pravednost i ravnoteža, Vage često postavljaju visoke standarde. One žele osigurati da svaka strana bude pošteno tretirana, što donošenje odluka čini vrlo izazovnim. Vage će tu odgovornost radije prepustiti drugima kako bi se osjećale sigurnima u ispravnost odluke. 

Iako Vage imaju problema s donošenjem odluka, to ne znači da su u svemu neodlučne ili nesamostalne. One su vrlo diplomatski nastrojene i ne žele se dovesti u situaciju da budu negativci ako nekome ne odgovara donesena odluka.

Pročitajte više