Ljudi rođeni u pet znakova zodijaka zaplakat će zbog filma ili serije

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

Trenutak kad se u filmovima ili serijama nešto dogodi vama dragom liku nije lagan. Jedni će se suzdržati od pokazivanja emocija, a drugi će zaplakati. Ovih pet znakova spada u potonje.

Rak

Rakovi su poznati po svojoj emocionalnoj dubini i osjećajnosti. Kad god gledaju priče koje dotiču obitelj, ljubav ili prijateljstvo, velika je vjerojatnost da će se rastopiti u suzama. Njihova sposobnost da se povežu s emocijama drugih često ih rasplače pred TV-om.

Vaga

Iako možda nećete odmah pomisliti na Vagu kad je riječ o suzama, ovi znakovi su pravi romantičari. Scene koje prikazuju ljubavne izazove ili nesretne ljubavne priče lako će ih dovesti do suza.

Škorpion

Škorpioni su intenzivni i strastveni i možda neće plakati na svaku sitnicu, no duboke emocionalne scene koje se bave temama poput gubitka, osvete ili transformacije sigurno će ih dirnuti u srce.

Jarac

Možda će vas iznenaditi, ali iako su Jarci često vješti u skrivanju svojih osjećaja, prave drame koje se bave obiteljskim odnosima ili osobnim izazovima mogu probuditi njihovu sentimentalnu stranu.

Ribe

Sanjive i emotivne, Ribe su sklone poistovjećivanju s likovima na ekranu. Bilo da je riječ o romantičnom trenutku ili srcedrapajućoj drami, one će biti prve koje će osjetiti tugu ili radost.

Pročitajte više