Mladi Mjesec u Vodenjaku označava nove početke, a ovim će znakovima donijeti sreću

Ilustracija: Shutterstock

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

U SUBOTU 21. siječnja, Sunce i Mjesec spojit će se u Vodenjaku, što će nas ohrabriti da mijenjamo zastarjele koncepte u svojim životima i počnemo razmišljati izvan okvira. Ovaj mladi Mjesec podržava nove ideje koje se suprotstavljaju konvencionalnim načinima razmišljanja. Mnogi će stoga u nadolazećim danima osjetiti nemir i želju za razbijanjem rutine.

Mladi Mjesec sjajno je vrijeme da počnete raditi na ostvarenju svojih ciljeva. Vaš jedinstveni način razmišljanja je ono što vas čini drugačijima pa se nemojte bojati osude okoline. Utjecaj Vodenjaka ohrabruje nas da idemo protiv struje i borimo se protiv uvriježenih pravila. Iako će svi znakovi osjetiti utjecaj mladog Mjeseca, ova će tri znaka od njega imati najviše koristi.

Blizanci

Sunce i Mjesec povezat će se u vašoj devetoj kući, donoseći svježe i nove ideje. Iako ste uvijek spremni za nova iskustva, ovaj će vas aspekt ponukati da razmišljate izvan okvira čak i više nego inače. Otvaraju vam se uzbudljive prilike za osobni rast. Vaš um je znatiželjan i spreman da upije nešto novo, pa je ovo sjajno vrijeme za učenje, promjenu posla, novi hobi ili putovanje.

Vaga

Mladi Mjesec probudit će vaše kreativne težnje i strasti. Bit će usklađen s Jupiterom u vašem sektoru partnerstva, tako da će najviše utjecati na vaš ljubavni život. Mogli biste upoznati nekoga tko će vam zagolicati maštu ili započeti novo poglavlje u vezi. Ovo je sjajno vrijeme da budete spontani i isprobavate nove stvari. Probudite dijete u sebi i uživajte u životu.

Vodenjak

Sunce i Mjesec 21. siječnja spojit će se u vašoj prvoj kući, donoseći nove početke. Ovo je vaša godišnja prilika da se usredotočite na ciljeve. Ako ste jedva čekali isprobati nešto novo i drugačije, sada je pravo vrijeme za to. Stavite sebe i svoje potrebe na prvo mjesto i počnite mijenjati stvari kojima niste zadovoljni. Rezultat će biti spektakularan i usmjeriti vaš život u novom pravcu.

 

Pročitajte više