Novi tjedan Bikovima donosi priliku za zaradu, a Blizancima financijske probleme

Foto: BlueWillow AI

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

DONOSIMO astrološku prognozu za tjedan od 5. do 11. lipnja 2023. 

Ovan 

Ovo će biti tjedan pun financijskih mogućnosti. Novi projekti, koje ćete pokrenuti ovaj tjedan, vratit će vam zadovoljstvo poslom. Pazite na odnose s kolegama na radnom mjestu. Ljubavni život bit će harmoničan te postoji šansa za dublje povezivanje s partnerom.

Bik

Tjedan donosi dobre financijske prilike. Posao bi mogao biti naporan, ali ne gubite fokus. U privatnom životu mogli biste se naći u konfliktu s bliskim prijateljem. Ljubavni život bit će miran i stabilan.

Blizanci

Financijske neprilike mogu se pojaviti na horizontu. Pripazite na troškove. Posao će vam donijeti zadovoljstvo, ali izbjegavajte sukobe. Odnosi s prijateljima bit će harmonični, a ljubavni život obećava ugodne trenutke.

Rak

Tjedan je povoljan za financijske investicije. Na poslu vas očekuju novi izazovi. Odnosi s prijateljima bit će stabilni, ali pazite na potencijalne sukobe. U ljubavnom životu očekujte iznenađenja.

Lav 

Financijska stabilnost je na vidiku, ali izbjegavajte impulzivne troškove. Na poslu će vaši napori biti prepoznati. Odnosi s prijateljima bit će skladni, a ljubavni život donosi nove prilike.

Djevica

Financijska situacija može biti nestabilna, budite oprezni. Na poslu su moguće promjene. Odnosi s prijateljima bit će harmonični, ali u ljubavnom životu mogući su nesporazumi.

Vaga 

Financijske prilike će se poboljšati. Posao će vam donijeti zadovoljstvo, ali izbjegavajte sukobe. Odnosi s prijateljima bit će stabilni, a ljubavni život donosi nove prilike za povezivanje.

Škorpion

Financijski tjedan donosi stabilnost, ali pripazite na nepredviđene troškove. Bit ćete sretni na poslu. Odnosi s prijateljima bit će harmonični, ali u ljubavnom životu mogući su izazovi.

Strijelac

Financijska situacija bit će stabilna. Posao donosi nove izazove, ali ne gubite hrabrost. Odnosi s prijateljima bit će stabilni, a ljubavni život donosi ugodne trenutke.

Jarac 

Tjedan donosi financijsku stabilnost. Bit ćete zadovoljni poslom, ali izbjegavajte sukobe. Odnosi s prijateljima bit će harmonični, a u ljubavnom životu moguće su neke promjene.

Vodenjak

Financijske prilike će se poboljšati, ali budite oprezni s investicijama. Posao će biti naporan, ali ne gubite fokus. Odnosi s prijateljima ostat će nepromijenjeni, a ljubavni život donosi nove prilike.

Ribe 

Tjedan donosi financijsku stabilnost, ali pripazite na nepredviđene troškove. Posao donosi nove izazove. Odnosi s prijateljima bit će harmonični, a u ljubavnom životu mogući su izazovi.

Pročitajte više