Ova tri horoskopska znaka jednostavno moraju pojesti desert nakon ručka

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

ZA MNOGE od nas završetak obroka nije potpun ako nismo pojeli nešto slatko. No, postoje tri horoskopska znaka koja ne samo da vole jesti deserte, nego ih moraju pojesti kako bi obrok smatrali potpunim. Evo o kojim horoskopskim znakovima se radi. 

Rak

Nakon što su bili na obiteljskom ručku, Rakovi traže utjehu u slatkim desertima. U trenutku kada jedu desert, osjećaju se povezano s obitelji i prisjećaju se sretnih trenutaka iz djetinjstva. Deserti za Rakove nisu samo slatki zalogaji, već i izvor emocionalne udobnosti. 

Vole jesti klasične i tradicionalne deserte koji ih podsjećaju na obiteljska okupljanja i sretne trenutke iz djetinjstva. Uvijek će pristati na deserte poput pite od jabuke, štrudli, palačinki s džemom, ali i jednostavne čokoladne kolače. Uživaju i u voćnim tortama s puno kreme ili voća. 

Lav

Za Lavove, deserti nakon ručka pravi su spektakl. Oni vole birati najekstravagantnije kolače i torte te ih dijeliti s prijateljima i obitelji. Za njih su deserti način da pokažu svoju velikodušnost i da svijetu pokažu svoj jedinstveni stil. 

Vole jesti kremaste torte s bogatim slojevima i dekoracijama, poput čokoladnih ganache-torti ili torti s voćnim preljevima. Također uživaju i u sladoledima egzotičnih okusa. 

Vaga

Vagama desert nakon ručka ne predstavlja samo hranu, već i umjetničko djelo. Odlučit će se za desert koji izgleda jednako dobro koliko je ukusan. Za njih je dijeljenje slastica s prijateljima i voljenima način da izraze svoju ljubaznost i sklonost prema toj osobi. 

One vole privlačne i estetski ugodne deserte. Često odabiru kolače s cvjetnim ukrasima ili desertne tanjuriće s voćem aranžiranim u savršenim geometrijskim oblicima. Vole deserte s ravnotežom okusa, poput voćnih pita ili kremastih kolača. 

Pročitajte više