Ova tri znaka najbolje će se provoditi ovog tjedna

Foto: Press

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

NA POČETKU novog tjedna donosimo popis znakova kojima osmijeh neće silaziti s lica i kojima će idući dani ostati u lijepom sjećanju.

Blizanci

Blizanci će biti zaigrani i šarmantni. Uživat će u flertu i zavoditi kombinacijom privlačnog izgleda i smisla za humor. Porast će im popularnost u društvu pa im ne bi trebalo nedostajati prilika za izlazak i zabavu. Ako su na ljetnom odmoru, dane će provoditi na plaži, a noći u popularnim klubovima.

Rakovi

Pred Rakovima su uzbudljivi dani. Želja za zabavom mnoge će potaknuti da više izlaze i obilaze noćne klubove, gdje će ohrabreni kojom čašicom alkohola prilaziti svakome tko im pobudi pažnju. Buran noćni život, osim podočnjaka i mamurluka, donijet će im i neke lijepe stvari, primjerice, nova poznanstva i priliku za flert.

Ribe

Inače pomalo trome i lijene Ribe živnut će i više uživati u sportu. Najsretniji će biti oni koji su na ljetovanju i u mogućnosti prepustiti se zabavnim morskim aktivnostima. Okušat će se i u nečemu novom, primjerice, windsurfingu ili letu zmajem. Nakon toga proslavit će uspješan izlazak iz svoje zone udobnosti koktelima u obližnjem beach baru.

Pročitajte više