Ovi horoskopski znakovi najvjerojatnije će imati prijatelje s povlasticama

Foto: Artssy Al

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

NEKI ljudi jednostavno ne žele biti u vezama, stoga je prijateljstvo s povlasticama postalo društveno prihvatljiv način života. Primjerice, takav odnos prikazan je u filmovima Friends With Benefits s Milom Kunis i Justinom Timberlakeom i No Strings Attached s Natalie Portman i Ashtonom Kutcherom.

Ne postoji horoskopski znak koji preferira prijateljstva s povlasticama jer takvi odnosi ovise o individualnim preferencijama, vrijednostima i iskustvima svakog pojedinog čovjeka. Međutim, neki horoskopski znakovi po svojoj prirodi imaju naglašeniju sklonost ka strastvenim i senzualnim iskustvima, što bi moglo ukazivati ​​na otvorenost prema ovakvom tipu odnosa. Ako vas zanima koji su to znakovi, nastavite čitati.

Ovan



Strastveni su, hrabri i ne boje se preuzeti rizik, pa bi mogli biti otvoreniji prema prijateljstvu s povlasticama.

Škorpion

Škorpioni su poznati po svojoj strasti i intenzitetu, teže dubokim i intimnim vezama, što bi također moglo uključivati ​​prijateljstvo s povlasticama.

Lav

Velikodušni su i uživaju u pažnji, težeći za obostranim zadovoljstvom, što bi ih moglo učiniti otvorenijima prema ovakvom tipu odnosa.

Pročitajte više