Ovi horoskopski znakovi ne mogu odoljeti kreativnom neredu

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

NEKI ljudi su izrazito organizirani, dok neki vole ostavljati nered gdje god krenu. Ova tri horoskopska znaka pravi su majstori kreativnog nereda.

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj živahnoj i brzoj prirodi, ali to također znači da su skloni raspršivanju stvari oko sebe. Oni su pravi multitaskeri, što često znači da imaju pet otvorenih knjiga, tri nezavršena projekta i deset otvorenih kartica na internetskom pregledniku.

Njihov je stol pravo malo carstvo kreativnog nereda, ali oni se u njemu osjećaju kao kod kuće.

Vaga

Vage su poznate po svojoj sklonosti prema estetici i ljubavi prema umjetnosti, ali njihov nered može biti poput umjetničkog djela. S razbacanim časopisima, bojicama i komadima tkanine na sve strane, njihov radni prostor često izgleda kao atelje.

Vage su kreativne duše koje se često izgube u svojim projektima, a nered oko njih samo je nusprodukt njihove umjetničke strasti. Za njih je to kao da žive u svom vlastitom malom svijetu boja i tekstura.

Strijelac

Strijelci su znak avanturista i istraživača, ali to također znači da se često nalaze u situacijama u kojima nemaju vremena za čišćenje i organizaciju. Njihovi ormari pravi su nered. No, Strijelci to doživljavaju kao avanturu pronalaska izgubljenih stvari kad god im zatrebaju.

Njihov je nered zapravo poput mape njihovih avantura.

Pročitajte više